360° visit


If the 360° view is not displayed (black screen) please click on the link below to refresh the page.

Basement floor


On the basement floor is a 42m² room with open-plan kitchen and living room. Via a wheelchair ramp, through a corridor, you will access the garage, the big toilets and the shower room with walk-in-shower and two basins .

 

 


1st floor


On the landing, you will discover the wonderful secured glass-wall in rusty steel, a relaxation place with a 120cm bed, a rest room and also a toilet area closed by a curtain .

 

The first 15m² bedroom includes a king size bed (180 x 200) that can be separated into two single beds. There is also a baby bed.

The second 15m² bedroom includes a big single bed (120 x 190) as well as 2 single beds (90 x 200) that can be coupled to become a king size bed.

All beds are made in France, mattresses and pillows are composed of memory sensitive foam.

 

In this quiet place, away from all trafic, your sleep is guaranteed.


Outside


South side, is the not overlooked garden.

The cover playground is the ideal place for sunny breakfasts. During the day, away from the sun, this is the ideal space for meals, naps or long summer nights.

If desired, rather than the large LED chandelier, you can illuminate this old stone shed with a big suspension lanterns. Festive atmosphere guaranteed.

Furniture


Insofar as possible, we reused the existing furniture.

 

The livingroom wardrobe, the  dresser in the bedroom and the  coffee table were in the unique bedroom.

The small cabinet on the landing was in the attic.

 

The rest room door was in the old time between the kitchen and the bedroom. The  show case was the attic window.

 

All hats belonged to Marie-Thérèse the  former owner of the house.

 


Materials


We highlighted the existing materials.

The shower room was built in the old wine press which screw was kept and reused as  a towel rack. The electricity insulators were clamped on it.

 

The press wine woods were transformed into  a work surface in the kitchen and a support for the basins in the shower room.

The planks found under the shed became the headboards in the bedrooms.

We decided to let some wall stones visible. The new openings were made such as the original ones, in brick and tuffeau stone.

 

The stairs were sanded, the step edges and the handrail were taylor-made by the local metalworker. He also manufactured the glass wall on the first floor.

 

 


Internet


We offer an illimited Wifi access to the web and respect the Hadopi law.

Therefore, to access the Internet each user will have to register and thus will be  accountable of his/her use of the line.